Energetische massage

Door ons drukke leven zitten we vaak in ons hoofd en niet in ons lijf. Er kan iets gebeurd zijn in het leven waardoor u niet meer goed kunt functioneren. Er gaat van alles door uw hoofd en kunt niet meer tot rust komen. Hierbij kan een energetische massage heel goed helpen.

We bestaan allemaal uit energie. Het is ideaal als deze energie vrijelijk door u heen stroomt, maar helaas zijn er vaak blokkades te vinden waardoor de energie niet meer goed kan doorstromen.
Naast fysieke oorzaken kunnen ook psychische oorzaken leiden tot energieblokkade. Dit zorgt dan weer voor verkramping van diverse spiergroepen.
Tijdens een rustige intuïtieve massage voelen mijn handen wat er in uw lichaam afspeelt en waar het behoefte aan heeft. Op sommige plaatsen kan de massage wat steviger zijn, maar op bepaalde plekken kan ik ook mijn handen voor enkele minuten stilhouden. Hierdoor brengt de energetische massage u weer in balans.

Een energetische massage doe je samen. Het beste resultaat krijg je als u zich helemaal overgeeft. Voorafgaand aan de massage breng ik eerst uw chakra's in balans met een pendel. Pas als dit gebeurd is kan de energie optimaal stromen.
Het kan zijn dat er verschillende emoties vrijkomen tijdens de behandeling, dit is een normaal verschijnsel.

Wat kan een energetische massage voor u doen?

  • Stress verminderen, ontspanning geven
  • Brengt het lichaam in balans en de geest tot rust
  • Spanning uit de spieren halen
  • Werkt preventief voor behoud van een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid
  • Werkt energieblokkades weg

Een energetische massage duurt ongeveer 60 minuten.