Praktijkinfo

Over de praktijk
Ilonka Versluis beschikt over een praktijk aan huis, gelegen op de begane grond, te Boxmeer. De praktijk is beschikt over een wachtruimte, toilet en behandelruimte. Wij willen u vragen voor uw behandeling zelf een groot badlaken en 2 kleinere handdoeken mee te nemen.

Betaling
Wij beschikken niet over een pinautomaat. U kunt uw behandeling contact afrekenen in de praktijk. Heeft u een telefoon betaal app? Dan kunt u daar ook uw betaling mee voldoen. (Vooraf) overmaken mag ook: Rekeningnummer NL74RABO0149625782 ten name Sportmassage Versluis ovv uw naam en de datum van uw behandeling.

Tijd
Indien u tijdig aanwezig bent kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. De masseur zal u uit de wachtkamer ophalen. Als u te laat bent voor uw afspraak is het helaas niet mogelijk de verloren tijd in te halen ivm afspraken van de volgende cliënt.

Afspraak maken?
Klik bovenaan de pagina op de 'boek nu' knop en maak makkelijk online een afspraak. Ook kunt u een whatsapp bericht sturen, telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Komt u voor de eerste keer? Dan verdient het afspraak maken via de website de voorkeur ivm het invoeren van de gegevens.

KvK-nummer: 17254228
BTW nr: NL001755290B77
AGB-code: 90-042423