Stoelmassage op locatie

Stoelmassage wordt over de kleding heen gegeven. Deze vorm van massage is uiterst geschikt voor bedrijven en evenementen; Ik kom namelijk met de stoel bij u langs op uw bedrijf of evenement en kunnen zo uw werknemers of gasten behandelen. Ideaal voor het bestrijden van bijvoorbeeld RSI klachten bij kantoorpersoneel. Ook leuk tijdens feesten, partijen, beurzen of verwendagen. Ik sta graag voor u klaar!

De techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuur massage. De stoelmassage stimuleert de doorbloeding van het lichaam. Daarbij komen afvalstoffen vrij en worden vervolgens door het lichaam afgevoerd.

Tijdens de stoelmassage worden uw schouders, rug, heupen, nek, hoofd, armen en handen gemasseerd. Het heeft een actieve werking en kan diverse aandoeningen voorkomen en verlichten.

Wat kan een stoelmassage voor u doen?

  • In korte tijd een effectieve massage
  • Helpt RSI klachten voorkomen
  • Massage over de kleding heen, dus snel weer verder!

Doorgaans duurt een stoelmassage 10-15 minuten per persoon, uiteraard kan ik dit aanpassen naar wens. Ik kom vanaf een minimale afname van 2 uur op uw locatie. Ook bestaat de mogelijkheid om 2 stoelmasseurs tegelijkertijd in te huren. In dat geval komt een partnerbedrijf met ons mee. Voor massages op locatie kunt u contact met mij opnemen voor een prijsopgaaf.