Vierdaagse

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bieden we complete behandelingen aan voor vierdaagse lopers! Deze behandeling bestaat uit een beenmassage, (preventief) afplakken van de voeten en een eventuele blaarbehandeling. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen voor een massage of de voetbehandeling te kiezen. De vierdaagse behandelingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag.

Beenmassage
Een massage helpt bij het afvoeren van afvalstoffen (verzuring in de spieren), waardoor men spierpijn, blessures en kramp minimaliseert. Ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat de spieren en gewrichten soepel houdt en dus minder last van stijve spieren en gewrichten tijdens het lopen! Fysiek en mentaal komt u tot rust, wat ontspanning brengt  en het uithoudingsvermogen en wilskracht stimuleert!

Voetbehandeling
Op maandag heeft u de mogelijkheid uw voeten preventief te laten afplakken of een activerende massage te nemen. Op de andere dagen kunt u terecht voor zowel blaarbehandeling als afplakken. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en behandelen volledig volgens de richtlijnen van het Internationale Rode Kruis. Voor meer info, kijk onder het kopje tapen bij 'blaarbehandeling'.

Prijzen 4 daagse behandeling
Prijzen vierdaagse massage

  • 3x Beenmassage 25 min - €96,- op di, wo en do (€32,- per behandeling)
  • 4x Beenmassage 25 min - €126,- op di, wo en do + ma (preventief) of za/zo (curatief) (€32,- per behandeling, 4e behandeling €30,-)
  • 5x Beenmassage 25 min - €154,50 op di, wo en do + ma (preventief) en za/zo (curatief) (€32,- per behandeling, 4e behandeling €30,00 en 5e behandeling €28,50 per behandeling)

Prijzen vierdaagse massage losse behandelingen

  • Beenmassage 25 min - €35,- op di, wo of do
  • Beenmassage 25 min - €30,- op ma of za

Prijzen taping

  • Voetbehandeling (vanaf start behandeling tot 15 min) - €15,-
  • Voetbehandeling (per 15 minuten daaropvolgend) - €7,50
  • Medical taping icm een andere behandeling - €10,-
  • Medical taping - €20,-

Voetbehandeling kan bestaan uit (preventief) afplakken, blaarbehandeling of tape verwijderen.
Prijzen voor de voetbehandeling zijn incl. materiaal!

Voor afspraken of meer informatie kunt u een mail sturen naar vierdaagse@ilonkaversluis.nl of telefonisch contact opnemen. De behandelaar kan u een indicatie geven van de tijdsduur van de voetbehandeling. Dit is slechts een indicatie en kan dus afwijken. De 4-daagse behandelingen zijn mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Tijdens de 4-daagse kunt u direct contact opnemen met 06-15172169 voor de blaarbehandelingen.